loading...

ایرانگردی و ایرانشناسی طبیعت گردی، مطالب خواندنی و ...... برگزار کننده تورهای ملی دوچرخه سواران، کوهنوردان و میهن پرستان اقوام ایرانی

اگر در يکي از سفرهاي طبيعت گردي تان با کمبود غذا مواجه شديد، چه کار مي کنيد؟ گرسنه مي مانيد؟ يا اگر بعد از يک تور ماهيگيري هوس کرديد شکار روزتان را در جا بخوريد، دنبال سيخ و تابه و اجاق گاز مي گرديد؟ مي گويند طبيعت نيازهاي مهمانانش را به طور تمام و کمال برآورده مي کند. حالا که اين طور است، با يک سيستم آشپزخانه کاملا گلي چطوريد؟!آشپزي در برهوتاگر در طبيعت مانديد و براي پخت غذاي مورد نظرتان نياز به قابلمه داشتيد، کافيست با دستان مرطوب مقداري گل نرم را  روي صفحه اي صاف پهن کنيد و غذا را درون آن…

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
بهترین برنامه های gps قابل نصب بر گوشی برای سفر 0 23 nazaninshahabi137011
البرز 3 704 fariborz
صافکاری و نقاشی آلفارومئو 0 38 alfaromeo
بیماری های ایمپلنت 0 76 kasradental99
سفر به روستای شگفت‌انگیز ماخونیک؛سرزمین آدم‌کوچولو‌های 4 1028 naaadia
بهترین جاذبه‌های گردشگری چین (بخش اول) 0 109 zahrabb
آشنایی با آب و هوای شهر رم ایتالیا 0 110 zahrabb
آشنایی با قصر دی وژ پاریس فرانسه 0 112 zahrabb
در برنامه تور بالی کجا بریم؟ 0 113 zahrabb
موزه هنر سائوپائولو در برزیل 0 118 zahrabb
آب و هوای مالدیو در طول دوازده ماه سال (بخش سوم) 0 113 zahrabb
جاذبه‌های برتر استرالیا‌ (بخش چهارم) 0 108 zahrabb
بهترین شهرها و دانشگاه‌های اسپانیا برای تحصیل (بخش سوم) 0 103 zahrabb
برترین هتل‎های کیپ تاون آفریقای جنوبی (بخش دوم) 0 108 zahrabb
آشنایی با بهترین شهرهای اروپایی برای سفر در پائیز(بخش اول) 0 112 zahrabb
کرانه خزر سرزمینی با ۱۲ هزار سال پیشینه تاریخی 1 501 fariborz
درب اتاقی | جدید ترین مدل های درب اتاقی چوبی 2 203 sepahandarb
بهترین زمان سافاری در تور آفریقای جنوبی فصل پاییز است 1 253 fariborz
جاذبه‌های گردشگری چین 0 113 zahrabb
تحصیل در آمریکا بهتر است یا کانادا (بخش اول) 0 112 zahrabb
آیا با کاهش نرخ ارز، قیمت بلیط هواپیما خارجی کاهش داشته است؟ 0 124 zahrabb
هر آنچه که باید درباره رزرو و خرید بلیط هواپیما بدانید! (بخش دوم) 0 115 zahrabb
فاوت بلیط هواپیمای چارتر با بلیط هواپیمای سیستمی 0 120 zahrabb
تفاوت بلیط هواپیمای چارتر با بلیط هواپیمای سیستمی 0 120 zahrabb
طبیعت‌گردی 2 1107 fariborz
اخذ ویزای کانادا از طریق تخصص و کار 0 147 zahrabb
پیکاپ ویزای کانادا و ویزای مولتی کانادا و مراحل انجام آن چگونه است؟(بخش اول) 0 128 zahrabb
پیکاپ ویزای کانادا و ویزای مولتی کانادا و مراحل انجام آن چگونه است؟ (بخش دوم) 0 150 zahrabb
​ویزای توریستی کانادا 0 139 zahrabb
هزینه ویزای کانادا به چه صورت می باشد؟ (بخش دوم) 0 133 zahrabb
اگر در يکي از سفرهاي طبيعت گردي تان با کمبود غذا مواجه شديد، چه کار مي کنيد؟ گرسنه مي مانيد؟ يا اگر بعد از يک تور ماهيگيري هوس کرديد شکار روزتان را در جا بخوريد، دنبال سيخ و تابه و اجاق گاز مي گرديد؟ مي گويند طبيعت نيازهاي مهمانانش را به طور تمام و کمال برآورده مي کند. حالا که اين طور است، با يک سيستم آشپزخانه کاملا گلي چطوريد؟!

آشپزي در برهوت

اگر در طبيعت مانديد و براي پخت غذاي مورد نظرتان نياز به قابلمه داشتيد، کافيست با دستان مرطوب مقداري گل نرم را  روي صفحه اي صاف پهن کنيد و غذا را درون آن قرار دهيد. حالا لبه هاي صفحه گلي را بر روي غذا برگردانيد. اين بسته را روي خاکستر داغ قرار دهيد تا پخته شود. شما مجبور نيستيد پولک ها، پوست و پرهاي حيوانات را بکنيد. فقط کافيست با چاقوي توريستي تان امعا و احشاء آنها را بيرون بياوريد. پولکها، پرها و يا پوست حيوانات به گل سفت شده مي چسبند و وقتي غذا پخته شد به راحتي از آن جدا مي شوند. زمان پخت بين نيم تا يک ساعت است. اگر کم طاقت تر از اين هستيد که يک ساعت براي غذايتان صبر کنيد، مي توانيد قالب گلي را با خاکستر بپوشانيد تا غذا زودتر آماده شود.

شما مجبور نيستيد پولک ها، پوست و پرهاي حيوانات را بکنيد. فقط کافيست با چاقوي توريستي تان امعا و احشاء آنها را بيرون بياوريد. پولکها، پرها و يا پوست حيوانات به گل سفت شده مي چسبند و به راحتي از آن جدا مي شوند

شما به همين شکل مي توانيد پخت و پز در ظرف گلي را هم تجربه کنيد. براي اين کار ابتدا چند برگ بزرگ پيدا کنيد. با آنها ماهي را بسته بندي کنيد. (بازهم لازم نيست پولکها را جدا کنيد.) لايه اي نازک از گل و يا خاک را در اطراف ماهي بسته بندي شده بچسبانيد و بگذاريد تا خشک شود. با لايه اي ضخيم تر از گل اين بسته را احاطه کنيد، آن را کنار آتش بگذاريد تا خشک شود. وقتي به اندازه کافي خشک شد آن را درون ذغال‌هاي داغ فرو ببريد و براي هر نيم کيلوگرم، 7 دقيقه به عنوان زمان پخت درنظر بگيريد. وقتي پخته شد قالب گلي را باز کنيد و پوست ماهي را جدا کنيد. از همين روش براي پرندگان هم مي توانيد استفاده کنيد. آنها را بدون کندن پرهايشان مستقيماً روي قالب قرار دهيد. بعد از پخت پرها خود به خود جدا شده و يا به قالب مي چسبند. اين فقط يکي از روشهاي متفاوت پخت و پز در قالب هاي گلي است.

غذا پختن با خاک
آشپزي در برهوت
اگر براي مدت طولاني در نقطه اي مستقر مي شويد مي توانيد در درون خاک اجاقي نسبتا دائمي بسازيد. براي اين کار با فاصله اي 2 پايي از لبه پشته خاکي، تير چوبي نوک تيزي به طول 10-7 سانتي متر را بر بالاي سوراخ فرو کنيد. اين چوب براي اجاقتان مثل دودکش عمل مي کند. درست به اندازه يک پا در زير محل فرو بردن دودکش حفره اي در درون پشته ايجاد کنيد، با ايجاد دهانه کوچکي براي آن شکلي شبيه کندوي عسل به آن بدهيد. آنقدر بکنيد تا به تير چوبي برسيد. درون حفره را با دستهاي خيس صاف کنيد. حالا تير چوبي را بيرون بياوريد. با ايجاد آتش کوچکي در درون حفره ديواره ها را سفت کنيد. براي پخت غذا، از قبل به منظور گرم کردن فضاي داخل حفره آتشي روشن کنيد. خاکسترها را از آن خارج کرده و برگ، تکه چوب و يا سنگي درون آن قرار دهيد، غذا را روي لايه گلي بگذاريد. ورودي حفره و دودکش را ببنديد. بسته به اندازه غذا، ظرف نيم ساعت يا بيشتر پخته مي شود.

تخم مرغ گِلي
تمام سطح يک تخم مرغ را با لايه اي از گل بپوشانيد، لايه اي با ضخامت يک و نيم سانت اين بستر گلي را درون ذغال هاي آتش قرار دهيد و بگذاريد 20 دقيقه بماند. سپس پوسته گلي و پوسته تخم مرغ را بشکنيد و آن را ميل کنيد.

ذرت کبابي

قسمت بالايي پوسته هاي ذرت را با يک نخ يا سيم ببنديد و آن را درون ذغالها قرار دهيد. براي اطمينان از پخته و نرم شدن دانه هاي ذرت از يک چنگال يا چوب تيز استفاده کنيد.

براي بخارپز کردن غذا هم مي توانيد بخار بسيار گرمي ايجاد کرده و با آن غذاي خود را بپزيد. در اين روش، غذا را بالاي آبي که بر روي يک آتش مناسب و خوب قرار گرفته آويزان کنيد و بعد از به جوش آمدن آب، 5 تا 15 دقيقه صبر کنيد تا غذايتان بخارپز شود.

بخارپز کردن در گودال
گودالي در ماسه ها بکنيد. چند سنگ را داغ کنيد. سنگها را به درون گودال برانيد و روي آنها را با لايه اي ضخيم از علفها و جلبکهاي تر بپوشانيد. غذا را در بستري از علف قراردهيد و روي آن را نيز با گياهان بپوشانيد. بر روي اين سطح لايه اي ماسه بريزيد. سوراخي در ماسه ايجاد کنيد و مقداري آب درون آن بريزيد. اين آب تا روي سنگهاي داغ پايين مي رود و باعث ايجاد بخار بيشتر مي شود. سوراخ ماسه اي را ببنديد که بخار خارج نشود. بگذاريد براي ساعتها بخار کند. اگر از دانه هاي خوراکي استفاده مي کنيد مي توانيد آنها را به همراه اين گوشت ميل کنيد.
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
سایت رسمی گروه انسانهای سبز

تلگرام رسمی گروه انسانهای سبز

اینستاگرام رسمی دوچرخه سواران اقوام ایرانی

گزارشهای سفرهای دوچرخه سواران اقوام ایرانی

کدهای پیشواز تلفن همراه و دانلود آهنگ های ملی میهنی

لوگوی ما
تصویر : http://up.touristsupport.ir/view/3158618/12526262125.png
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 214
  • بازدید امروز : 339
  • آی پی امروز : 75
  • باردید دیروز : 393
  • آی پی دیروز : 121
  • گوگل امروز : 13
  • گوگل دیروز : 29
  • بازدید ماه : 10,731
  • بازدید سال : 90,687
  • بازدید کلی : 1,785,381
  • هدف ما چیست ؟
    جهت مطالعه اینجا کلیک نمایید

    کاشت 850 درخت بیاد قهرمانان ملی و ...

    دوچرخه سواران و کوهنوردان اقوام ایرانی