loading...

ایرانگردی و ایرانشناسی طبیعت گردی، مطالب خواندنی و ...... برگزار کننده تورهای ملی دوچرخه سواران، کوهنوردان و میهن پرستان اقوام ایرانی

 ایسنا، کشور زیبای ونزوئلا در منطقه آمریکای جنوبی که «کریستف کلمب» پس از کشف، آن را “بهشت زمین” نامید، در قالب برنامه ای پنج ساله به یک مقصد جهانی گردشگری و بهشت گردشگران تبدیل می شود.دولت ونزوئل

آخرین ارسال های انجمن
GreenCyclist بازدید : 2396 نظرات (1)


 ایسنا، کشور زیبای ونزوئلا در منطقه آمریکای جنوبی که «کریستف کلمب» پس از کشف، آن را “بهشت زمین” نامید، در قالب برنامه ای پنج ساله به یک مقصد جهانی گردشگری و بهشت گردشگران تبدیل می شود.

دولت ونزوئلا قصد دارد در راستای ایجاد هزاران شغل جدید در این کشور در قالب برنامه ای پنج ساله، ونزوئلا را به یک مقصد جهانی گردشگری تبدیل کند و تعداد گردشگران این کشور را رقم فعلی ۷۰۰ هزار گردشگر در سال ۲۰۱۲ به دو میلیون گردشگر در سال ۲۰۱۸ برساند. در این راستا، جذب سرمایه گذاری خارجی برای توسعه و استانداردسازی زیرساخت های صنعت گردشگری از جمله فرودگاه ها، هتل ها و جاده ها، معرفی جاذبه های گردشگری ونزوئلا در رسانه های جهانی و حضور مستمر در نمایشگاه های بین المللی صنعت گردشگر در دستور کار دولت و نزوئلا قرار دارد.

ونزوئلا با بهره بردن از جاذبه های متنوع گردشگری از جمله مرتفع ترین آبشار جهان یا همان آبشار آنجل، سواحل زیبا، آثار تاریخی ارزشمند از دوره استعمار اسپانیایی ها، سواحل پاک و جنگل های بکر از تمامی شرایط لازم برای تبدیل شدن به یک مقصد جهانی گردشگری برخوردار است، اما تا کنون تلاش جدی برای تبدیل کردن این کشور به یک مقصد جهانی گردشگری صورت نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، کارشناسان علت اصلی این امر را بهره بردن ونزوئلا از منابع نفت و گاز می دانند که باعث شده است دولت های این کشور توجه کمی به توسعه صنعت گردشگری نشان دهند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط نانی در تاریخ 10 سال پیش و 16:58 دقیقه ارسال شده است

سلام موفق باشید.


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
سایت رسمی گروه انسانهای سبز

تلگرام رسمی گروه انسانهای سبز

اینستاگرام رسمی دوچرخه سواران اقوام ایرانی

گزارشهای سفرهای دوچرخه سواران اقوام ایرانی

کدهای پیشواز ملی میهنی تلفن همراه اول و ایرانسل و دانلود آهنگ

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 247
  • کل نظرات : 31
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 227
  • آی پی امروز : 18
  • آی پی دیروز : 224
  • بازدید امروز : 162
  • باردید دیروز : 519
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 1,666
  • بازدید ماه : 681
  • بازدید سال : 17,461
  • بازدید کلی : 2,156,737
  • هدف ما چیست ؟
    جهت مطالعه اینجا کلیک نمایید

    دوچرخه سواران و کوهنوردان اقوام ایرانی